Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, March 11, 2011

:. Teknik Meniru Dalam Exam .:

Ok aku bagi korang tengok ni bukan suruh korang buat ea..
cuma nak kongsi n remind semula.
apa teknik2 meniru yang korang pernah buat dulu hahahahaa..



yang ni biasa ler..
jeling-jeling orang sebelah hahahahha..


yang ni plak habis tangan tu bertulis nota..
tak cukup tangan tulis sampai kaki yer hehehehe..



wah.. ni memang dah maju..
siap guna fon...
mana le cikgu budak ni ea?


ni pun sama..



haaaa!!!
yang ni aku belum pernh jumpa lagi...
tulis kat kuku tu...
wah.. ntah mcm mana le dia menulis kat kuku tu yer hahahah

6 comments:

The Bee And The White Roses said...

ada yg tak pandai, masuk bilik exam sekali dgn nota..hahhh..cukup kantoi..

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

guna toyol!!!!!
he he

Wassalam

noie said...

ada gak kawan2 yg kantoie meniru dulu... alamak toyol ke rozali... hehehehhe bahaya tu

nur said...

MACAM2 CARA NAK MENIRU YE.. YG PALING UNIK TU YG TULIS KAT KUKU TU A..
JOM KE: ALL IN ONE

✿ etiey erywan ✿ said...

wah yang tulis kaat kuku tu harus ditiru.. kreatif!

ardinihumaira said...

dni leh cuba gak ni hehe