Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 28, 2011

:. PArty Birthday Iman Yang Sempoie je .:


Happy birthday Iman..
act beday Iman pada 23hb Dec hari tu..
cuma mama dia ni lambat update je..
happy beday yer iman..
untuk beday kali ni
kami sambut satu keluarga je..
mama, ayah, akim, iman n eisya...
apepun kami semua tetap happy..
hehehhee


tengok si kecik tu..
sibuk jugak le dia..



haipp!!
eisya dah x sabar nak makan nugget hehehe]


amboie si eisya..
comot dh mulut tu hehehe

1 comment:

atuk said...

Assalamualaikum Noie

selamat hari jadi Iman
moga jadi anak yg soleh

Wassalam