Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, December 24, 2011

:. My 2nd tutorial felt craft- love keychain .:



Ini adalah tutorial kedua sis... di youtube..
tutorial ni untuk LOVE KEYCHAIN .... sanagt mudah je tutorial ni... act tutorial ni sis yujukan untuk yang beli starter kit dengan sis...

harap maaf sebab sis tengah demam, so suara sis serak2 basah.. ala ala Ella mcm tu... kekekkee.. perasan le plak..

Ok Enjoy It!!!!... selamat mencuba!!

2 comments:

fyzaishak said...

apa jenis kain yg diguna ea ?

noie said...

ni namanya kain felt dear, kalau berminat sis ade jual jgk :)