Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, December 2, 2011

:. Keychain DOMO .:


Keychain DOMO yang sangat cute..
dulu aku tak le suka sgt tapi bila asyik jahitkan tuk org aku dh jadi minat le plak..
ni pun sesuai tuk dijadikan door gift tau..
jom layanzzzzz...

No comments: