Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, December 18, 2011

:. Gara-gara Post Perkahwinan Ariff Alfian Di Blog Aku .:



Gara - gara post pasal perkahwinan gay Ariff Alfian.. tetiba blog aku malam ni
banyak plak pengunjungnyer... walaupun hanya pengunjung bisu ( x dak komen).. tpi x pelah.. membaca dalam diam kot... yang pastinya ramai yang nak tau pasal kes perkahwinan hangat tu.. apepun sama2 lah kita doakan yang etrbaik tuk beliau yer..


kalau korang nak baca pos tu pi lah sini yer :
http://noieizan.blogspot.com/2011/12/gambar-perkahwinan-si-gay-ariff-di-luar.html

1 comment:

budak ketot said...

kita doaka semoga dia pulang ke pangkal jalan ye, amin..