Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, December 29, 2011

:. Alternatif Lain Ke Facebook Sis .:

Alhamdulillah sejak buat bisnes felt craft skit2 ni..
acc facebook sis semakin penuh..
act bukan semakin tapi memang dah penuh..
ade waiting list dalam 100 orang...
sis mintak maaf sebab x dapat accept..
sebab sis sendiri perlahan2 kena semak balik acc dalam fb sis yang tidak active tu tuk di removekan..
terutama untuk sesiapa yang dh di blacklistkan huhuhu..
harap mereka bersabar sebab ade yang x berapa faham msj inbox sis n kata sis sombunk sebab x accept friends dia...
huhuhu oh tidak sis x sombunk tau...
Link
so sis bagi satu lagi alternatif untuk ke fb si..
sis ade acc ke dua..

" Sis Noie Craft II"

kalau korang add yang ni confrim sis akan accept tau heheh..

n boleh like sis punyer page.. tu kat atas blog ni badge dia..
sis x sombunk heheh cuma dah x cukup kaki dan tangan jer...

ok... sayang korang semuaaa muacccss!!























No comments: