Pages

Wednesday, December 28, 2011

:. Keychain Love With Butterfly & Tutorial .:

pi
Keychain love ni adalah keychain yang sis buat tutorial video hari tu..
comel kan..
nape ea kebelakangan ni sis suka plak gabungkan penggunaan biru pink ni..
cun kan?

kalau korang nak cuba buat boleh je..
pegi link di bawah ni..
ade video sekali sis sediakan

klik ------> SINI




Keychain love ni adalah keychain yang sis buat tutorial video hari tu..
comel kan..
nape ea kebelakangan ni sis suka plak gabungkan penggunaan biru pink ni..
cun kan?

kalau korang nak cuba buat boleh je

0 Komen Di Sini: