Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 28, 2011

:. Keychain Love With Butterfly & Tutorial .:

pi
Keychain love ni adalah keychain yang sis buat tutorial video hari tu..
comel kan..
nape ea kebelakangan ni sis suka plak gabungkan penggunaan biru pink ni..
cun kan?

kalau korang nak cuba buat boleh je..
pegi link di bawah ni..
ade video sekali sis sediakan

klik ------> SINI




Keychain love ni adalah keychain yang sis buat tutorial video hari tu..
comel kan..
nape ea kebelakangan ni sis suka plak gabungkan penggunaan biru pink ni..
cun kan?

kalau korang nak cuba buat boleh je

No comments: