Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, December 1, 2011

:. Keychain Untuk Dua Hati Jadi Satu .:




Heheheh tolong jangan terpengaruh dengan tajuk itu..
main tibai je tu..
customer punyer order..
dah lama dah pos..
cuma x dak masa nak masuk blog jer..
layannn k...

No comments: