Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 7, 2011

:. Bantal Untuk Iffah .:


bantal order dari iffah akhirnya dah sampai ke tangan beliau..
nampak comey macam tuannyer..

sis suka gambar org grad tu..
comey sungguh..

bagi sesiapa yang ade beli barang2 craft dari sis boleh le tag gambar tu kat fb pada sis atau yang masuk blog tu leh le share link..
kalau anda tak kisah sis akan simpan gambar kamu tu tuk jadi model..

cth mcm gambar ni le..
cute kan?



No comments: