Pages

Friday, December 23, 2011

:. Video Tutorial Buat Bantal Donut Yang Cute .:




Satu lagi tutorial bantal yang cute... vbideo ni sebenarnya agak pjg.. tetapi sis puas hati sebab sangat jelas penbjelsannya ...
cuma bezanya kalau tengok dalm video ni dia gunakan kain jenis fleece yang berbulu tu tapi kita leh tukar guna kain jenis flannel dan topping dia tu guna felt..

jom buat sama2 nak? sebab sis memang nak try buat ni... mcm sodap je kan hehehe

selamat mencuba..

krdt untuk youtube tuk video yang hebat ni....

0 Komen Di Sini: