Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, December 23, 2011

:. Video Tutorial Buat Bantal Donut Yang Cute .:




Satu lagi tutorial bantal yang cute... vbideo ni sebenarnya agak pjg.. tetapi sis puas hati sebab sangat jelas penbjelsannya ...
cuma bezanya kalau tengok dalm video ni dia gunakan kain jenis fleece yang berbulu tu tapi kita leh tukar guna kain jenis flannel dan topping dia tu guna felt..

jom buat sama2 nak? sebab sis memang nak try buat ni... mcm sodap je kan hehehe

selamat mencuba..

krdt untuk youtube tuk video yang hebat ni....

No comments: