Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, December 1, 2011

:. 4 Headband Cute yang Lama Order by Asma .:

ini adalah order yang tertunggak disebabkan program unit pencegahan yang berlambak2..
akhirnya berjaya jugak disiapkan..
lama dh siap cuma x dak sape nak pi pos..
so hari alhamdulillah pos jgk le ptg nnti..
maaf ye pada asma yang dh lama menunggu
muaccsss...





2 comments:

shahida said...

tumpang tanye.. camne nk order headband nih? saya sgt berminat...

noie said...

salam dear.. kalau minat leh ke facebook sis.. sis noi craft atau pun terus je no fon sis.. 012 7752560