Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, December 7, 2011

:. Door Gift Felt Craft : Cantik Dan Murah! .:




Door Gift Untuk Wedding atau sebarang majlis pun boleh..
yang ni order dari Sabah..
temamerah putih..
letak kan huruf
F Love L
sangat cute..
kalau sekali pandang dah macam biskut dah..
harga serendah rm2 tuk belian secara Borong..
minat leh hubungi sis yer :)





1 comment:

ShArIfAh SuHaImI said...

salam akak..klau saya nak order yg ni kira cam na yer??