Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, December 25, 2011

:. Keychain Felt Nurse Dalam Proses .:

comel tak saya?
hehehhe sebenarnya ni dalam proses nak siapkan keychain nurse..
order dari Iffah..
hari tu Iffah dah order..
pastu agaknyer x cukup kot heheh
so dia order lagi..
tq so much tuk Iffah yang sudi order dan order lg dengan sis..
muaaccss...
nurse ni tak siap lagi sebab belum dapat topi dia hehee..
nanti dh pakai topi sis publish k!!



No comments: