Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, April 25, 2011

:. My baby 1st step .:



comelnyer bila tengok kali pertama Eisya mula melangkah..
kalau dah pandai jalan laju lagi best ni..
yeehaaa!!!!

3 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

kalau dah berjalan nanti
tak larat nak kejar pula
he he he

Wassalam

zahidah dihaz said...

lambat pulak loading nak tengok video tu...mesti comel...baby first step...



New Entry: Fairy tail = Ekor kucing

noie said...

rozali : betul tu heheheheh

zahidah : kekekke memang comey mcm mama dia ni