Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, April 21, 2011

:. AKhirnya Rifa Pergi Untuk Selamanya... Alfatihah .:

Sebenarnya aku sendiri tak ade mood nak menulis..
ingat tak yang aku pernah menulis tentang adik Rifa anak sepupu aku tu..

malam semalam dia telah kembali ke rahmatullah..
di HSI Johor Bharu..
akibat menghidap kanser saraf..

macam mana keadaan aku?
entah aku sendiri tak dapat gambarkan..

nanti kalau mood aku dh ok kiter shared cerita yer..
:(

5 comments:

Wyna Nubies said...

al-fatihah...takziah.

NURUL NADIAH MAMAT said...

takziah....be strong...

umie said...

tahziah kak...semoga rohnya dicuci rahmat...amin...

cikpia said...

innalillah....... takziah to the whole family.

MaMa AiNi said...

slm takziah dari mama..semuga dia bahgia disana..insyaallah...amin