Pages

Wednesday, April 27, 2011

:. Malasnyer Hari Ni .:

Pepagi buta dah sampai opis..
mata masih kelat2 lagi..
ape nak buat dah tanggungjawab..
laam tajk menulis dalam blog ni..
asyik letak gambar felt craft je hehehehe..

dua tiga hari ni aku didatangi dengan beberapa perkra baik dan buruk...
untuk perkara buruk tu aku angap ianya sebagai dugaan..
apatah lagis elepas pemergian Rifa..
pak long plak yang sedang tenat..
:( minggu lepas kaki pak long dah di potong..
kasihan pak long..

selepas arwah mak dan abah pergi paklong le paling rapat dengan kami..
walaupun dia hanya sepupu dengan arwah mak..
tapi pada dialah kami selalu menumpang manja..
orangnyer periang dan suka bergurau,
jadi apabila tiba-tiba aku melihat dia terlantar koma seperti tu seolah macam tak percaya..

pak long masih koma semasa kakinya dipotong dan sampai sekarang belum sedarkan diri lagi..
ntahlah.. kata doktor harapan tuk dia hidup cuma 50-50 ...
aku harap pak long akan pulih walaupun ramai beranggapan sebalinya..

ade juga berita baik yang aku dapat dua tiga hari ni..
namun semuanyer belum ditentukan lagi..
tapi kalau itu benar aku sangat bersyukur pada Allah yang memberi rezeki pada aku..
dan jika itu benar ade sesuatu yang ingin aku lakukan.. kira itu niat aku...


k ler.. jap lagi dah nak gerak ke setia tropika ade meeting huhuhuh
jangn aku tertido kt bilik meeting dah..

ok u all love korang k!!
muaaaccss!!!!>.

2 Komen Di Sini:

mar said...

'ALLAH tidak membebani seseorang melainkan dengan kesanggupannya'al-baqarah,286:)
moga paklong awk tabah trma dugaan ALLAh:)

feel free to visit:http://marspideryan.blogspot.com/

zahidah dihaz said...

semoga tabah menghadapi dugaan....



New Entry: Clarins free skincare trial products