Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, April 24, 2011

:. Class Felt Dengan Kawan2 .:

Aktiviti aku hari ni bersama beberapa orang kawan..
buat felt craft sama-sama
sambil berkongsi ilmu..
cewah..!!!



ina dengan buah tangan nyer..
pose mcm nk jadi model iklan tu..

amboie.. sukanyer uni..
dari jauh dtg ni..
makasih banyak yer uni..


mama si Mia ni happy sungguh...






tgk le si Adeq tu..

tengah sarat mengandung semangat lagi menjahit..
sayang tak dapat ambik gambar hasilnyer sebab dia dah nak cepat balik hehhee
tq adeq sebab joint k..

5 comments:

nadiah said...

wahhh bestnya dapat buat felt ni kan...
kalau ramai2 lebih bersemangat,banyak boleh belajar..

Rozali said...

Assalamualaikum Noie

Comel2nya model noie..
he he

Wassalam

Chris said...

The key chains look darling. What a fun group project.

noie said...

nadiah : memang best nadiah.. jom joint sekali hehehehe

rozalii : kekeke ni model free punyer hehehe

chris : tq chris... its really fun..

cikBALQIS said...

sis, ble ad kls lgi ye area k.tinggi..
klo ad,pm qis bole..
luv.balqiesh@gmail.com