Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, April 11, 2011

:. Penggantung Dinding Felt Craft Order By Kak Jaliah .:

SEbenarnya semalam lagi dah siap benda ni..
cuma baru hari ni sempat masukkan dalam blog..



Order dari kak jaliah ni kahs tuk beday anak dia si Hanis Sofea..
yang ke 13 thn tak silap aku..
harap-harap dia suka le yer..
esok aku akan hantar pada dia..

suka dengan sudut hujung ni yang macam taman bunga dan rama2 hehehe




kat bawah tu ade tulis nama
" ummi dan luqman"
so sweet!!

1 comment:

oranglidi said...

pink colour...cute...


New Entry: Mr Ho Cupcake