Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, April 12, 2011

:. Brooch Kuih Semperit .:


lagi sekali insan ini jadi model brooch aku..
kebetulan yer Cik Puan MAz..
hahaha maz mesti bising tgk muke ni lagi jadi model..
nak wat cm ner.. dh time aku nk snap gambar je dia pun muncul hehehhe

hehehe sweet tak?
hubby aku rasa mcm nk makan je dh mcm biskut dh hehehe..

harga dia murah jer k..
kalau mata manik tu RM2.50
kalau yg mata batu tu RM3.00
kalau berkenan baik order secept mungkin hehehhe selagi aku tgh ade mood ni..

tapi skrg ni tgh nk siapkan order dri org jauh kt selangor tu..
dia order key chain..
then ade lagi order dri member2 yg tgh tggu design dri dia org..
layanzzzz...

No comments: