Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, April 2, 2011

:. Kenapa Broadband Ni Makin Teruk? .:

Sakit haty betul le nak buat entry,
nak masukkan gambar dalam fb pun menyakitkan hati..
apasal line broadband ni slow nak mampuih?
geramnyer aku..

hari tu dalam beberapa hari laju plak celcom ni
ni makin lama makin teruk plak..
geram betul bila nak upload gambar asyik sangkut-sangkut jer!!

No comments: