Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, April 29, 2011

:. Accessori Felt Lelong .:

Act.. kebanyakan di bawah adalah barang tuk kelas hari tu..
tapi kalau le ade yang berminat leh ler order sekali ngan aku..
caranya kenalah email atau add fb aku..
teddy_bear81@ymail.com ..
nak kata murah tu ntah le.. nak kata mahal tu x jugak kot..

ikut dan korang le yer..


t

harga :- 10 sen ( 2 pcs )

harga : rm4.50 ( 6pcs )


harga :- rm5 ( 6 pcs )

harga : rm3.50 (25 pcs)

No comments: