Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, April 4, 2011

:. Anak-Anakku Demam .:


TAk ada mood sebenarnya nak menulis..
coz anak2 ku demam..
Iman dah berkurang skit tapi Eisya masih tak sihat lagi..
susahnya rasa hati..

harap-harap mereka cepat sembuh..
kalaulah penyakit ni boleh beralih pada aku, biarlah aku je yang menanggungnya..

1 comment:

Ieda Al-Habsyi said...

semoga cepat sembuh, take care :)