Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, April 29, 2011

: Accesori Felt Part 2 .:





Ini antara starter kit yang bakal aku guna tuk class aku..
sebab tu tak buat yuran class mahal2..
sebab sesuai dengan kemampuan orang2 kat kawasan aku ni :P

kalau korang nak cuba..
RM10 perpack..
tapi tak banyak le sebab aku guna tuk class..
kalau nak leh add fb atau email aku ea..

teddy_bear81@ymail.com


jom le cuba!!
ade bran tak??

1 comment:

aboyandnick said...

kami ingin meminta jasa baik pihak anda untuk menolong kami mempromosikan blog kami ini... kami memerlukan lebih 100 org follower untuk komersialkan blog ini. kami juga dalam pembikinan program masakan dan kami akan muatkan juga dalam blog ini. jadi kami ingin sekali berkongsi bersama kawan2 bloger yang lain.. jasa anda amat kami hargai. dan insyaallah kami juga akan membantu mempromosikan blog anda juga... terima kasih....

http://dapurbujang-aboyandnick.blogspot.com/