Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, April 16, 2011

:. Felt Craft Class Hanya RM15 .:

Pada 24hb April 2011
Rumah Komuniti di , Kompleks Penghulu KG Batu Ampat, Kota Tinggi
akan mengadakan Kelas Asas Felt Craft untuk penduduk setempat di situ..
tetapi masih ada kekosongan , jika ade sesiapa yang berminat leh le hubungi
PN Norhashiela di
princess_eila86@yahoo.com or FB Sheila Mistletoe
atau di noiecraft@yahoo.com or fb eisya craft

seeloknya jangan lepaskan peluang ni tau..
sebab sepatutnya yuran class rm50 tapi ni dapat tajaan skit tu yang murah..
kekosongan pun terhad..
sape daftar dulu dia le dapat..

Hubungi mereka secepat mungkin yer!!!


aku kata : tolong promote dpt free tak?? hehehhehee


1 comment:

iszieylyanziy said...

sekarang banyak craft kan,,cantek2,,,