Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, April 5, 2011

:. Brooch Ulat Dan Mickey Order Abg Yazid .:

FUhh.. akhirnya berjaya jugak aku siapkan order-order dari kawan-kawan aku ni..
yang ni order brooch Ulat dan Mickey Minnie dari Abg Yazid..
comey tak??
kalau comey meh le order!!
berminat leh add Fb saya then pm kat inbox k!!..
Muaaaacccsss!!...

cute tak?

pasangan Mickey n Minnie

ulat-ulat yang cute!!

budak2 mesti suka ni tau..

No comments: