Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Saturday, November 6, 2010

:. Tokek Naik Harga.. Orang Jadi Gila .:

Sibuk sekarang ni orang bercerita tentang sejenis binatang seperti cicak..
yang boleh memberikan kekayaan yang besar pada yang menjumpainya..
TOKEK
Apa itu Tokek?
artikel aku sebelum ni mengenai Apa ITu Tokek nampaknya mendapat sambutan ramai..
jadi entry paling popular wat masa ni..
dan ini menunjukkan..
betapa minatnya mereka dengan binatang bernama TOKEK ni...
namun dari apa yang aku dengar mereka hingga sanggup melupakan tugasan harian..
amboie... x leh le mcm tu...
x salah nak mencari duit tepi tapi jangan le sampai tanggungjawab di abaikan..
kalau nak tengok entry pasal TOKEK ni..
sila ke link berikut...



gambar tokek pun ade kat situ...

No comments: