Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, November 3, 2010

:. Pemenang Bagi Kontest Kandid Kamera .:


Maaf le pada semua kerana lama mendiamkan diri..
buakn ape aku ade Kem...
then balik dari Kem kone demam le plak...
ok so untuk itu..
hari ni aku nak umumkan pemenang bagi
Kontest Kandid Kamera
kepada yang tak berjaya jangan putus asa...
sebab pas ni akan ade kontest yang lain...
pas ni aku post k..
ok...
pemenang pagi
Kontest Kandid Kamera
jatuh kepada...

"


"


"


"

"

"








tahniah zila yer...
sila bagi alamat zila kat akak yer..

buat yang lain tu...
jangan putus asa k..
next kontest jemput joint k..
hehhehehe


12 comments:

LYaFRINA said...

heheheh..
tahniahh..
sesuaiiii

Yan said...

owhh satu jek pemenang eh.. huhuu

btw tahniah!!

akudiduniaitu said...

ngeeee..tahniah pd cik zila kite...nice pic yg dipertaruhkan..;D rugi x smpat nk join kontest ni..tahniah sekali gik..=)

Liza said...

Congrats Zila... Jagn kecik ati, cuba lagi Liza yer...

Miza Yusof said...

tahniah pada pemenang.

Bit Zamri said...

tahniah!
hehe~ candid gilos..

zahidah dihaz said...

tahniah untuk pemenang......

Ain said...

tahniah untuk pemenang...

ardinihumaira said...

wow! tahniah :D

miss nafira(myeryn) said...

x smpt nk join..len kali wat lg ye..hehe

haszuraidah ishak said...

tahniah kepada pemenang..

Ka-Ching PreLoved said...

siyes ke menang ni?????

OMG x sangke wahhhhhh!!!!!! tq tq tq tq