Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, November 21, 2010

:. Isu Uncleseekers VS Mantan Permaisuri Siti Aishah .:


Sebenarnya isu mengenai Uncleseekers dengan Mantan Permaisuri Agung Siti Aishah sudah hangat sejak beberapa hari yang lalu..
cuma aku je yang baru tergerak nak wat entry pasal ni hari ni...
bukan kerna aku tak mengikuti perkembangannya..
tapi saja je nak tunggu suam-suam kuku sedikit..
walhal aku rajin gak bukak blog Uncleseekers ni..
walaupun aku belum tergerak lagi nak menjadi follower nyer...

susah nak komen tentang isi kandungan blog tu..
bukan apa.. takut tersalah cakap nanti ada plak pihak-pihak yang terasa..
tapi aku melihat ketengangan Uncleseekers dan Dato' Sri ( ayah Siti Aishah)
menjadikan Mantan Permaisuri Agung Siti Aishah sebagai mangsa di tengah-tengah..

entah bagaimanalah keadaan perasaan mantan permaisuri itu sekarang..
apa pun sebagai pembaca dan penonton kisah drama realiti mereka..
lebih baik kita semua doakan yang kes-kes seperti ini akan diselesaikan dengan cara yang baik..
takut plak nanti kalau timbul tragedi2 buruk selepas ini..
harap2 tidak lah..

kalau korang nak try baca isi hati si Uncleseekers ni leh ler terjah kat -----> SINI

3 comments:

Wyne Ren @ Mauve Ocean Blue said...

Aduh...betul-betul cerita Princess yang sedang dilemma.

Susah nak komen further about this tapi memang mantan Permaisuri Agung Siti Aishah sentiasa jadi perhatian terutamanya dengan siapa dia berdamping sekarang...

Anyway, just wait and see saja lah kita nie.

Happy Sunday sis and thanks for the info.

seriwangi said...

Susah nak percaya..banyak perubahan pada mantan Permaisuri Agung Siti Aishah.

"missrivebell mumun" said...

mumun xtaw pape pun pasal nie..
ooo br taw..