Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, November 7, 2010

:. Kek Untuk Semua Yang Klik Sini .:


Ramainyer yang wish happy birthday kat FB aku..
tq bebanyak pada korang semua..
terima kasih juga pada yang mendoakan aku..
harap-harap doa kalian dimakbulkan..

ok sebagai ganjarannya..
aku hadiahkan KEK KAT ATAS TU

untuk korang..
makan sama-sama yer..
hehehhehe

7 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

hwheheheh~ semoga panjang umur!
"Happy Birthday!"

fathiah said...

hepi besday.... saya juge menunggu besday sysa nih.. hihihji

:: Zanna :: said...

happy befdy... :)

mzhany said...

eheheh time kasey

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Happy Birthday! ;) All best wishes!

.s.o.f.i.a. said...

happy belated bday dear.........!!! =)

ardinihumaira said...

hepi belated bday sis!
semoga panjang umo murah rezki dan dikurniakan kebahagiaan dunia wal akhirat, amin