Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, November 19, 2010

:. Bz Nak Mampuih .:

Lamanya tak update blog..
bz le tersangat-sangat..
macam-macam keje nak buat..
ntah ape2 program yang nak dijalankan...

baru ni je dapat curi2 masa time rehat hari jumaat ni...
hehehe..

sibuk nak wat persiapan tuk program dengan ahli parlimen Kota Tinggi
YBM Tan Sri Syed Jaafar Albar
hari Sabtu ni..

aku harap semuanya akan berjalan lancar...
terima aksih jugak pada YBM yang sudi hadir dan bersama-sama menjayakan program ni nanti..
terima kasih jugak pada semua rakan-rakan yang giat menolong untutk menjayakan
program Gempadah ni nanti..


harap esok semuanya akan berjalan seperti yang dirancang..
:)


2 comments:

Vintage Rose said...

semoga maju jaya ye:)

ardinihumaira said...

moga semuanya berjalan dengan lancar :)