Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, November 25, 2010

:. Hujan Terus Di Kota Tinggi .:

Dari petang tadi asyik hujan je di Kota Tinggi..
seramnyer aku tengok cuaca mendung yang gelap petang tadi tu..
adoii!! teringat zaman Kota Tinggi dilanda banjir..
dah le opis aku ni berdepan dengan sungai Kota..
alahaii..
ni kalau air naik...
memang kami le yang mengadap dulu..
lupa plak petang tadi aku nak ambik gambar sungai depan opis aku tu..
kalau tak..
boleh le share2 ngan korang..
tak per2..
insya allah..
esok karang kalau aku tak lupa...
aku ambik gambar yer...



2 comments:

liyana aziz said...

hujan je ek kak kat johor?? yana lama x balik jb.. rasa rindu la plak nak balik..

ch@ said...

kalau tahu blk hari tu boleh jumpa. saya org kota tinggi. wiii...