Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Thursday, November 25, 2010

:. Mabuk Fesyen Senget .:


Tadi petang ronda-ronda bandar sat dengan my hubby..
terserempak dengan sekumpulan remaja..
yang kalau sekali kita pandang macam dari planet lain...

adoie..
ntah fesyen ape yang ditirunya..
nak kata japanese style tidak..
nak kata punk style..
pun tidak...

nasib baek aku tak bawak kamera..
kalau tak leh aku snap 2 ke 3 gambar diaorg..
(yg kat atas tu.. ehsan dari google)


aku tak tahu ler..
ape motif dan faedah dia org buat mcm tu..
pelik tapi benar..
dari gaya dia org tu macam remaja lagi..
ermm.. mak ayah dia org macam mana tu ea?
dia org izinkan mereka berfesyen macam tu..
atau mereka tak tahu yang anak mereka wat mcm tu..
yer lah kan..
mana tahu depan mak ayah sopan jer..




1 comment:

Amoi MiyaSya said...

remaja sekrang suke bnde pelik2 :P