Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, November 22, 2010

:. Selalu Dihati .:


Dalam gambar kat atas ni semua insan-insan yang aku sayang..
tapi tak le bermakna yang tak ada dalam gambar tu aku sayang...
cuma ni saje jer.. test.. test tadi..
buang-buang masa sebab line slow macam sipot bab*
layanxzzzzzz........

No comments: