Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, April 19, 2010

:. What Happen With ' Mylook'??? .:


Muskhil tul aku.. nape ngan Web Mylook tu..
dari semalam x leh bukak.. ade problem ke..
naru je aku semangat nak menabung...
adeiii..
ade member kata page tu kena block lew.. yer ke?
aku bukan mudah dengar khabar angin ni...
ataupun cuma aku sorg je yg tak leh masuk web tu.....
mana tahu kan aku je yag kena block..
leh sape2 bantu tolong bagi penjelasan tak??

7 comments:

CheQ PP JoY said...

samela..fy pon xleh msok..sdih btol..

ardinihumaira said...

dni rasa pon macam tu.. dah 2 hari tak dapat buka page mylook.. forbidden je huhu

~LoVE PiNk~ said...

same laa xleh masok la my look..
problem kot..

aienzunnur said...

sama jugak..

Long Haffiz Long Hassan said...

sama jugak..sama jugak..

nadiah said...

ingat kan saya je yg xleh buka mylook ni,rupanya ramai gak,kenapa ya..emmm baru je nak cari duit lebih...

Mohd Nazri bin Mohd Sokri said...

try join bnda nie..free je register..
exclusivemails.net