Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, April 21, 2010

:. Sweet Bedroom 4 Baby .:

Bila jelajah google sekejap tadi.. tetiba ternampak plak gambar2
baby room yang sgt comel n cute..
maklum ler tengah mengandung ni kan...
semua yang cute tuk baby tu nampak sedap je di pandang..
buat masa ni sekadar tengok je lew..
nak merealisasikannyer ntah biler le yer..
kalau dapat sponsor kan bagus.. hehhehe
ape pun meh layan..
"
"







3 comments:

CheQ PP JoY said...

comelnye..kalu dpt bilik mcm ni, jgn kate baby, fy pon mau jgk..hehe

ozzy said...

memang cantik decorativenya..

Meera said...

klau i jd baby yg bakal nak lahir tu, i nak yg last one :)