Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, April 19, 2010

:. PETUA MALAM PERTAMA .:


Entry ni bukan idea aku ea... ni adalah hasil jelajah adik aku di google... dan inilah hasilnyer... maklum ler x lama lagi sorg lagi adik aku tu nak jadi pengantin baru... so ni kira khidmar nasihat le yer... kekekekke....
meh kiter kongsi bersama... petua malam pertama :

Antara petuanya

  • Langkah pertama mesti datang dari suami.Dalam hubungan ini orang lelaki mesti bertanggungjawab.
  • Suami mula dengan cerita yang memujikecantikan dan peribadi isteri.Fokus kepada cerita itu sahaja.Sekiranya diubah cerita kepada halehwal yang lain seperti politik misalnya ,keghairahan tidak dapat di capai.
  • Belai isteri mengikut keselesaan nya bukan keselesaan suami.Fokus di sini adalahmembangkitkan dahulu keghairahan isteri.
  • Pastikan isteri mencapai klimaks dahulu ketika asmara.Apabila isteri meminta barulah suami berikan.
  • Semasa belayar lakukan dengan penuh keikhlasan,jangan bayangkan anda sedang meniru adegan yang anda pernah lihat dalam filem ‘blue’.Pelayaran ini adalah pelayaran anda.Anda adalah nakhoda yang mulia.
  • Apabila agak hendak sampai penghujung,berilah isyarat (mendesah) supaya isteri sama-sama akan melabuhkan pelayaran malam pertama itu.Dengan ini kedua-dua anda akan berpuas hati pada malam tersebut.

Semoga dengan petua ni dapat membantu semua bakal2 pengantin baru di luar sana yer...

amin....


1 comment:

BELALANG said...

hahahaha.. i lyke!!!! =)