Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Monday, April 12, 2010

:. Kampung Pening Lalat .:





kita semua sepakat, dikampung hai pening lalat,
mengucapkan selamat hai selamat pengantin baru.

dari dulu brapa kali ana critakan,
kebahgiaan ditangan tuhan,
anak miskin dapat kawin org kaya,
mastura anak masdhut al buaya.

kita semua sepakat, dikampung hai pening lalat,
mengucapkan selamat hai selamat pengantin baru.
kita semua sepakat, dikampung hai pening lalat,
mengucapkan selamat hai selamat pengantin baru.

huhuhuhu..
ntah nape bila aku dengar lagu ni tadi.. aku tertawa sendiri..
baby aku pun siap gelak2 dalam pewot...
sampaikan bibir ni x henti2 mengulang2 lirik ni...
huhuhuhuhu nape agaknyer yer...
may be sebab kat rumah aku ni bakal ade pengantin baru kot..

No comments: