Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, April 9, 2010

:. My Sister Getting Married .:

Bulan Mei adalah bulan yang paling aku nanti-nantikan...
sebab masa tu Insya Allah aku sudah selamat melahirkan baby ke 3 kami...
bertambah gembiranya aku bila semalam aku pi scan kat klinik n doc said may be 90% my baby is girl.... act aku x kisah boy ke girl... tapi kalau girl tu best le lagi sebab aku dh ade 2 boy already...
;agi satu perkara yang wat aku x sabar menunggu bulan 5 ni... sebab... Insya Allah kalau tidak ada aral melintang adik perempuanku yang ketiga akan mendirikan rumah tangga... wahhh
seronok sangat....
sejak adik aku sibuk nak kawen ni aku plak yang rasa seronok sgt...
asyik duk belek2 gambar2 perkahwinan jew..
bulan 5 ni dia org nak nikah dulu... maklum le.. aku pun masa tu dalam pantang lagi..
so malam tadi aku ade gak cari2 gambar pelamin pernikahan dalam google (tq google)...
agak2nyer yang mana le sesuai tuk adik aku ea.... nak yg simple2 jew..









2 comments:

fellachubby said...

Noie...pelamin No.4 tu simple & sweet sgt2..cukup2 sesuai...i like!!..

sI tEDI said...

adi yg kawen kakak yg excited ek

semoga kamu selamat semuanya!