Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, April 7, 2010

:. Meh Tengok Kasut Pelik2 .:



(erkkk... yang ni kasut keee tikusss... eeeeeee)
"
"
"
"

Aku tahu ramai kawan2 aku yang suka koleksi kasut...
kasut semua nak ikut colour baju...
baju biru kasut biru.. baju merah kasut merah...
hehehhehehe ade gak kawan aku yang memang giler mengumpul kasut ni...
sampai penuh satu almari....
huhuhuhu.. lantak lew... bukan pakai duit aku pun....
tapi hari ni aku nak tunjuk korang gambar kasut yang pelik2...
ape agaknyer komen korang bila tgk eaaa..


yang ni kira cun gak le leh layan lagi....
ermmm.. yang nampak cute gak kannn

yang ni aku macam tak rela je nak pakai... huhuhuu

erkkk... yang ni aku lagi x relaaaaaa

waahhhh kalau yang memang cunnn.... nak... nakkkk


ermmm kalau yang ni mukan kasutnyer yang pelik.... tapi si pemakainyerr yang pelikkk...
aduhaiiii..... mabuk mak nyahhhh oiiii









5 comments:

Aini said...

sangat geli yek kasut tikus ituh.. huuu =)

GeuMJanDi :)) said...

kasut tikus tu kalau pakai..mau kene gigit ngan kucing....

GeuMJanDi :)) said...

kasut tikus tu kalau pakai..mau kene gigit ngan kucing....

farra8979 said...

eeeiii.. yg tikus ngan ikan geli la.. yg cam kaki manusia tu pun same...

nabilah_2908 said...

alahai...gelinya tgk kasut tikus tu..huhu.. ;)