Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, April 6, 2010

:. Dalam Diam Mereka Ada Hubungan .:

ehem2... ni kantoi dh niii....
rupa2 nyer mereka ada hubungan ni... hehhehe
"
""
"
"
"
"
"
"
kekkekeke...
lawak je.. jangan le korang bergosip plak yerrrr...
sebenarnya my frenz zura ni baru je sponsor sebotol deodorant kat abg yazid ni...
waaahhh... suke le abg yazid dapat deodorant percuma..
tahniah ye abg yazid sebab mengconfirmkan zura sebagai frenz dlm fb dia...
siap dapat hadiah lagi..
kalau cam ni aku pun nak gakkkk!!!!

2 comments:

Alynn Notnot said...

pergh, dapat hadiah deodorant tu!

~ Ann ~ said...

wawawawww... best dpt adiah..