Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, April 6, 2010

:. Kakiku Bengkak... Tapi Hati Lebih Bengkak.. But Tq Lovely Hubby .: .:


Minggu ni dah 37 minggu aku mengandung..
kata doktor aku dah tunggu hari je tuk melahirkan..
perasaan berdebar2 dan x sabar tu silih berganti..
tapi bukan itu yang jadi masalahnyer..
yang buat aku tensen... kaki aku ni semakin membengkak..
namun.. sebengkak2 kaki aku tak le sebengkak hati aku ni...
kenapa hati aku plak yang bengkak?.. adui susah nak diceritakan..
dan malas jugak nak aku storykan..
( x ke sama maknanyer tu.. )
"
"
"
tapi demi baby yang bakal aku lahirkan ni kenalah aku kuatkan semangat..
kena tabahkan hati..
namo le lemah semangat..
tq pada my hubby.. yang banyak membantu dan menyokong aku..
contohnya malam tadi... satu malam dia tak tido jaga aku..
alhamdulillah aku dapat suami sesabar dia..
"
"
"
sayang abg sangat2..
tq yer abg sebab selama mama pregnant ni abg banyak bersabar dengan karenah mama..
love u so much dear..

No comments: