Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, April 21, 2010

:. Tak Sabar Nak Tunggu Wajah Baru .:

Tak sabar nak tggu kelahiran baby yang ke 3..
persediaan skit2 dah pun tersedia..
tapi semuanyer secara bersederhana je lew..
maklumlah dah anak ke 3 ni..
ape pun... semangat berkobar2 bila tgk barang2 ni..
hilang plak rasa sakit yang sebelum ni x tertanggung sebelum ni...




cute x baju ni...
baju ni hadiah dari Eca... beli kat luar nagara kata dier..
maceh cah... baju ni cute sangat...

hehhehe yang ni plak... baju baby gurl... adeiii pasan le
huhuhuhu... kalau dapat baby boy cam ner??
kata my hubby... ' kalau dapay baby boy.. pakaikan je le maa.. sampai dia x muat.. "
ade ke patut huhuhuhu... x relaaa

No comments: