Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, April 21, 2010

:. Angan2 Ibu Mengandung .:

Ermmm..
yang ni plak gambar bilik untuk bakal anak gadis aku le kununnyer...
( berangan macam le confirm nak dpt baby girl )
alaaa... berangan skit x salah kan...
kekekkekekke...













3 comments:

BudakHitam said...

mak aih..angan2 yang tinggi..tapi boleh dicapai dengan usaha kan kan kan?

beba said...

yg no 2 tu cam besh jek.. :p

si para para said...

chumelnya....nk jugak......