Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Wednesday, April 21, 2010

:. Lagi Kisah Artis Bercerai .:


Sememangnya jodoh pertemuan, ajal dan maut di tangan tuhan...
siapa pun x dapat menduga apa akan berlaku pada kehidupan kita pada masa akan datang..
perkara kahwin cerai ni boleh berlaku pada sesiapa sahaja..
pada jiran2 kita.. kawan2 kita... adik beradik kita...saudara mara..
tetapi kalau boleh kita elakkan... lebih baik dielakkan..
seperti kisah artis terkenal ni ANNE NGASRI..
terkezut jugak aku bila dengar dia nak bercerai ngan suami dia si Wafi tu..
may be dia ade alasan tersendiri..
teringat plak aku tantang kisah seorang kawan baik aku ni..
dia juga dalam proses perceraian...
semuanya kerana disebabkan orang ketiga..
aku harap kawan aku tu tabah dan sabar selalu..
mungkin semua ini ade hikmahnyer

4 comments:

atoyis said...

terperanjat jugak dengar..betul ke..jodoh pertemuan di tangan tuhan..mesti mereka ada alasan sendiri..sedey la pulak dengar

zayani zidane said...

die dah bercerai ke?bukan cam gaduh2 je ke? =)

Kyuubi_85 said...

jodoh pertemuan di tgn tuhan, tapi mereka ada alasan sendiri untuk bercerai. mksdnya diorang yg carik alasan nak bercerai la tu kan?

takde org lain?

baik takyah kawen kalau pas kawen mau cerai la pla

misluvcoklat said...

ya ampunn..
siyez tkejut..
huh~
ta sgka la..