Pages

Monday, November 29, 2010

:. Pantun Bong*k Lepas Geram .:


Jalan kampung bengkang bengkok,
Sambil jalan men gentel-gentel,
Muka seposen ala-ala mangkuk,
Ada hati pulak perasan model.


Jalan-jalan pi menggatal,
Lepas berjalan kena gatal-gatal,
Dulu kawan sama sebantal,
Dah besor wat2 tak kenal,


Malam-malam pergi berperang,
Pergi berperang dalam sarang,
Hebat sangatkah kamu tu sekarang?
Sampai aku pun x sudi dipandang?

Hari-hari makan pucuk paku,
Sambil makan geget eko,
Tak kisah le kalau ko dah x kenal aku,
Sebab aku pun bukan makan duit ko,


Thursday, November 25, 2010

:. Hujan Terus Di Kota Tinggi .:

Dari petang tadi asyik hujan je di Kota Tinggi..
seramnyer aku tengok cuaca mendung yang gelap petang tadi tu..
adoii!! teringat zaman Kota Tinggi dilanda banjir..
dah le opis aku ni berdepan dengan sungai Kota..
alahaii..
ni kalau air naik...
memang kami le yang mengadap dulu..
lupa plak petang tadi aku nak ambik gambar sungai depan opis aku tu..
kalau tak..
boleh le share2 ngan korang..
tak per2..
insya allah..
esok karang kalau aku tak lupa...
aku ambik gambar yer...



:. Banyaknyer!!!! .:


Arghhh!!!
manyaknyer....
manyak keje !!!!
windu kat blog...!!!!


korang... walaupun aku jarang dah update blog aku..
korang jangan le x singgah menjenguk yer...
nanti aku siap wat keje.. aku update!!
huhuhuhu!!

:. Mabuk Fesyen Senget .:


Tadi petang ronda-ronda bandar sat dengan my hubby..
terserempak dengan sekumpulan remaja..
yang kalau sekali kita pandang macam dari planet lain...

adoie..
ntah fesyen ape yang ditirunya..
nak kata japanese style tidak..
nak kata punk style..
pun tidak...

nasib baek aku tak bawak kamera..
kalau tak leh aku snap 2 ke 3 gambar diaorg..
(yg kat atas tu.. ehsan dari google)


aku tak tahu ler..
ape motif dan faedah dia org buat mcm tu..
pelik tapi benar..
dari gaya dia org tu macam remaja lagi..
ermm.. mak ayah dia org macam mana tu ea?
dia org izinkan mereka berfesyen macam tu..
atau mereka tak tahu yang anak mereka wat mcm tu..
yer lah kan..
mana tahu depan mak ayah sopan jer..




Wednesday, November 24, 2010

:. Benarkah??? .:

ini yang aku dapat dari fb kejao tadi..
hahahahahhaa..
ade yang ok...
ade yg x ok hahhahahha
benarkah??

Anda atau wanita pujaan Anda dilahirkan pada tanggal 7.
Orang yang dilahirkan pada tanggal ini memiliki ciri dan watak sebagai berikut:

:. Kisah Atas Katil .:


Erm..
dah terjaga susah le nak tido balik..
apalah nak dibuat..
sedapnyer tgk hubby tidor sambil dia mengalunkan irama dengkurnyer..
macam nak cepit je hidung dia ngan penyepit baju..
Bising!!!!

adoie..
ni le kalau hubby aku dah berdengkur..
memang susah aku nak tido...
waaaaaaa!!!!!!
nasib!!!!!!!!!1
Monday, November 22, 2010

:. Header Baru .:

Wahh..
godeh punya godeh..
siapdah header baru tuk blog aku..
amacam.?
simple jer..
nak cari gambar comel2 lagi tapi tulah..
line macam sipot..


wahh.. ade member tadi kata kat fb nak tempah suh watkan header...
alamak malunyer...
kekekkeke..
buat suka-suka je ni...
meh.. meh,.. bagi gambar saya tolong wat kan...
hehhehe

:. Cinta Syhh Part 1 .:


Tidak mengira masa, aku selalu teringatkan dia. Nak mandi, makan, minum, walhal nak membuang pun aku akan teringatkan dia. Dimana-mana pun mata aku selalu terpandang dia. Kalau di perhimpunan sekolah tu walaupun hampir seribu pelajar yang beratur di tengah dataran tu aku tetap akan terpandang dia. Boleh dikatakan dia sentiasa ada di mataku secara realiti atau bayangan sahaja.

Elly : Dira.. tu kau nampak tak secret admire ko kat tangga tu... cepat.. cepat sini tengok!

Aku : Mana?... mana?...

( mata aku sepantas kilat terpandang seorang pelajar lelaki berpakaian pengawasyang sedang rancak berborak dengan beberapa pelajar perempuan di tangga)

Elly : Wahh.. banyaknyer awek keliling dia Dira... ko kena cepat luahkan perasaan ko ni..kalau tak ko mesti melepas punyalah...

Aku : Aduii... ko ni kan Elly.. aku ni perempuan ler.. tak kan aku nak buat muka dua posen luahkan perasaan aku, entah dia pandang aku ke tak..

( jauh di sudut hati aku terbuku perasaan cemburu bila melihat dia lelaki pujaan akubermesra dengan perempuan lain )

Ala.. tapi aku tau, dia bukan pandang aku pun. Sape tak kenal dia

'Imran Sharky'

Tapi sapelah aku nak berdamping dengan dia kan..

Akim : Hai sayang!!.. apa yang ko pandang tu..

( siot tul dak Akim ni... terkejutkan aku dari belakang)

Aku : sibuk ar ko Akim.. jangan kacau boleh tak?

Akim : Ko pandang budak Imran tu kan..? eleh bukan aku tak tahu pun...

( adoi.. budak Akim ni kalau tak mengacau aku dalam sehari tak lengkap agaknya hidup dia )

Aku : Kalau aku tengok dia pun ko susah ape ea?

(adei.. sakitnya hati aku dengan mamat ni.. macam nak cekik-cekik

buat tempe jer)

Akim : Ko ingat dia suka ke kat ko... tu le ko ni.. aku ni yang syok kat ko, ko tak layan.. konak gak mamat control macho tu... ish.. ish..

Aku ; Eeeeeeee... main-main plak ko ni ea..

( pantas saje tangan aku menarik telinga dia.. tu ler... jahat sangat )

Akim : adoiiii!!!!! sakit arrrr.....

Begitulah aku dengan hidupku seharian, Akim jadi teman gaduhku.

Imran jadi impianku. Wajah Imran tak pernah hilang dari pandanganku. Walau pun dia seperti tak pernah merasai kewujudanku. Tapi aku tetap memujanya dalam hatiku, sehinggalah di satu hari.

Elly : Seyes ke kau Dira nak luahkan perasaan ni?Aku macam tak cayalah..

Aku :Adoi.. seyeslah... tak nak da simpan2 lagi.. boleh jadi gila aku nanti...

Lagipun aku dah suh kawan dia bagi msj nota tadi kat dia tadi.. bagi tau

Aku nak jumpa dia kat library kul 1 ni...

Elly : Aku bukan ape Dira.. aku takut cinta kau ditolak jer.. nanti kau jugak yang merana...

Aku : Tak apelah Elly.. aku kena terima jugak..lambat ke cepat ke... aku tetap kena terima... tul tak?

Elly : Suka hati kaulah Dira oii... aku doakan kau berjaya.......

Tepat kul 1 ptg aku melangkah ke library..

Pelajar-pelajar lain kemungkinan sudah ada yang pulang..

Namun kelihatan ada jugak segelintir pelajar yang masih mengulangkaji pelajaran.

Mataku mencari-cari kelibat Imran..

Tiba-tiba aku terpandang Imran duduk di satu sudut sambil tersenyum padaku dari jauh... Alamak!!.. betul dia datanglah... berdegup laju jantungku...

Aku berjalan ke arahnya sambil cuba mengawal perasaan gugupku...

Aku :Maaf lama ke tunggu?

Imran :Tak jugak... duduklah..

Aku : Sorry le sebab mintak awak datang jumpa saya di sini...

Imran : Tak apa... ada apa-apa boleh saya bantu?..

Aku ; Erk....

( adeii macam mana nak cakap ni.. lidah dah kelu tetiba ni... tak pe... Dira kau kena kuatkan semangat k.. cuba!.cuba!... tetapi tiba-tiba telefon Imran berbunyi... mak oi!! Dalam library pun bawak fon ke? )

Imran : Sekejap ea... sekejap..

Aku : Ok.. ok... sila2...

( adoi.. kacau betullah.. aku baru nak melafazkan ni..)

Imran : Hello sayang.... yer.. sorry Im lambat skit ni.. jumpa kawan kat library.. ok2 kejap lagi Im datang.. sayang tunggu yer...

( alamak... sayang???!!! Adeiii... hancur hatiku!!!... mamat ni dah ade kekasih hati le ni.. waaaaaaaaaa!!!! )

Imran : Sorry.. sorry... gelfren telefon plak... hehehehe ok kita sambung balik.. ade apa-apa saya boleh tolong awak?

Aku : Erk... tadi ada.. tapi sekarang saya rasa tak payah kot.. erkk.. maaf yer.. saya mintak diri dulu

Cepat-cepat aku lari meninggalkan Imran terpinga-pinga.. aku terus masuk dalam kelas yang dah kosong sebab semua pelajarnya dah balik.. Cuma aku je yang buat kerja bodoh kat sekolah ni.. aku menangis sepuasnya..

Cinta pertamaku di tolak..

Waaaaaa!!!!!

Tiba-tiba satu tangan memegang bahuku..

Aku mendongak..

Dan Akim berdiri di depanku..

Dekat dan hangat..

Akim : Bodoh... dah jangan nangis... kan aku dah kata... dia bukan untuk kau..

Ambik tisu ni.. lap air mata ko tu..

Aku : Akim....

( hanya itu yang mampu ku katakan.. aku menangis dibahunya...)

Akim : Tulah... aku suka kat ko sayang kat ko dari dulu lagi.. tapi kau tak nak.. kau nak jugak lelaki jiwang tu...

Aku : Jangan le main-main aku tengah sedih ni...

Akim : Tak.. Demi Allah aku tak main-main.. aku memang sukakan kau Dira dari dulu lagi..

Aku : Erk.. akim..

Akim : Tak pe.. kalau kau tak terima aku... aku faham.. cinta tak boleh dipaksa.. tak dapat jadi kekasih kau.. dapat jadi kawan pun aku dah bersyukur...

Aku : Maafkan aku Akim... aku ingat selama ni kau main-main jer..

Akim : Dah.. jangan nangis lagi... aku tak suka tengok kau sedih.. sedih.. kalau boleh aku nak jaga kau.. aku nak kau happy sepanjang masa..

Aku : Betul kau nak jaga aku?.. tak nak buat aku nangis?..

Akim : Yup.. kalau kau izinkan..

Aku : Mulai saat ni kau jaga aku boleh?..

Akim : Aku janji.. aku akan jaga kau selagi ada nyawaku di badan..

Kami berdua tersenyum..

Terima kasih Tuhan..

Cinta yang terluka hari ini telah mendapat penawar yang lebih berharga..

Cinta Syhh aku dah bertukar..



bersambung ke Part 2...

p/s; cerita ni hanya rekaan aku semata-mata tak ade kena mengena dengan yang hidup atau mati... :-)


:. My Sweet Eisyan.:


my sweet Eisya

:. Selalu Dihati .:


Dalam gambar kat atas ni semua insan-insan yang aku sayang..
tapi tak le bermakna yang tak ada dalam gambar tu aku sayang...
cuma ni saje jer.. test.. test tadi..
buang-buang masa sebab line slow macam sipot bab*
layanxzzzzzz........
Sunday, November 21, 2010

:. Isu Uncleseekers VS Mantan Permaisuri Siti Aishah .:


Sebenarnya isu mengenai Uncleseekers dengan Mantan Permaisuri Agung Siti Aishah sudah hangat sejak beberapa hari yang lalu..
cuma aku je yang baru tergerak nak wat entry pasal ni hari ni...
bukan kerna aku tak mengikuti perkembangannya..
tapi saja je nak tunggu suam-suam kuku sedikit..
walhal aku rajin gak bukak blog Uncleseekers ni..
walaupun aku belum tergerak lagi nak menjadi follower nyer...

susah nak komen tentang isi kandungan blog tu..
bukan apa.. takut tersalah cakap nanti ada plak pihak-pihak yang terasa..
tapi aku melihat ketengangan Uncleseekers dan Dato' Sri ( ayah Siti Aishah)
menjadikan Mantan Permaisuri Agung Siti Aishah sebagai mangsa di tengah-tengah..

entah bagaimanalah keadaan perasaan mantan permaisuri itu sekarang..
apa pun sebagai pembaca dan penonton kisah drama realiti mereka..
lebih baik kita semua doakan yang kes-kes seperti ini akan diselesaikan dengan cara yang baik..
takut plak nanti kalau timbul tragedi2 buruk selepas ini..
harap2 tidak lah..

kalau korang nak try baca isi hati si Uncleseekers ni leh ler terjah kat -----> SINI

:. Cenderahati Buat Tan Sri .:


tak sangka kau di beri peluang untuk buat gubahan untuk cenderahati buat
Tan Sri..
tak tahu le ok ke tak....

harap2 Tan Sri akan sukalah kan...
huhuhuhu aku cuma cuba2 jer...



Saturday, November 20, 2010

:. Majlis Pernikahan Elyana .:


Memang aku tunggu-tunggu nak tengok gambar elyana nikah..
wow.. cantiknyer dier dengan kebaya biru tu..
tahniah buat Elyana dan pasangannya yer!


Elyana dan Kahirul Anuar Husin
selamat di ijabkabulkan
oleh ayah Elyana sendiri..
mas kahwin RM80 dan wang hantaran sebanyak RM22,000

semoga kekal ke anak cucu yer..
amin...

:. Busy Sungguh Anak-Anakku Bergaya .:



Comelnyer Iman.. pakai cap Eisya..
hehehhe.. macam gegurl le plak..

amboie dak Akim ni... rambutnyer..
boleh tahan... hehehhe


bznyer si iman...
tipon sapelah tu agaknyer..

Busynyer anak-anak ku ni bergaya..

Friday, November 19, 2010

:. Antidrug .:

SAPE BENCI DADAH KLIK SINI TANDA SOKONGAN

:. Bz Nak Mampuih .:

Lamanya tak update blog..
bz le tersangat-sangat..
macam-macam keje nak buat..
ntah ape2 program yang nak dijalankan...

baru ni je dapat curi2 masa time rehat hari jumaat ni...
hehehe..

sibuk nak wat persiapan tuk program dengan ahli parlimen Kota Tinggi
YBM Tan Sri Syed Jaafar Albar
hari Sabtu ni..

aku harap semuanya akan berjalan lancar...
terima aksih jugak pada YBM yang sudi hadir dan bersama-sama menjayakan program ni nanti..
terima kasih jugak pada semua rakan-rakan yang giat menolong untutk menjayakan
program Gempadah ni nanti..


harap esok semuanya akan berjalan seperti yang dirancang..
:)


Tuesday, November 16, 2010
Monday, November 15, 2010

:. Lawak Seksi Maut!! .:


rugi kalau korang tak tengok... best giler video klip ni....
sila-sila..... hahahaha
Sunday, November 14, 2010

:. Tontonan 18 tahun ke atas sahaja .:


i like it... :) nyummmm...

:. Gambar Cinta Lucu Dan Lucah .:

erkk..
ade bran???


love gak ke?


ahakass


erk... namo2..


:. Pagi Di Kluang .:

semuanya cool jer..
bangun je pepagiayu dah buat sarapan..
nasi goreng..
sodap.. sodap..
nk gerak balik ke Kota Tinggi..
tapi mak oi..
malasnyer..

nk update blog.. tak ade idea..
perut masih sakit lagi sikit2..
tapi dah x seteruk hari tu le kan...

k ler..
nak cari bahan dulu untuk penulisan ku ni..
adiosss!!

:. Gambar Hati Yang Sakit .:








korang sakit aty dalam bercinta ke?
nah ni aku bagi korang gambar hati-hati yang sakit..
sila2...


p/s : sedekah dari en google..

:. Macam Mana Nak Beyak Ni? .:


macam mana nak membuang ni?
adoii!
Saturday, November 13, 2010

:. Update Peserta Kontest Gambar Paling Lucu .:


aku baru lepas update nama-nama peserta untuk
Kontest gambar paling Lucu

bagi sesiapa yang nama belum masuk dlm list tu sila bagi tahu yer...
nanti aku akan masukkan..
bagi yang dh joint tu aku ucapkan terima kasih..
dan bagi yang belum joint tu...
dijemput untuk joint sama yer..



p/s : untuk zila pemenang kontest kandid camera tu... tq akak dh terima alamat yanga dik bg tu... tggu yer..

:. Gambar Raja Farah Kahwin .:



Pernikahan Raja Farah dan pasangannya, Megat Bashirun Qayyum bin Dato Zakaria dilangsungkan di rumah Raja Farah di Bukit Jelutong (Tropika 2) Shah Alam. Tahniah!!...
semoga kekal hingga ke anak cucu... apepun... cepat2 dapat baby k!

:. Morning !! Morning!! .:

morning blogger...
pagi yang indah..
namun sunyi jer.....
cuaca yang sejuk..
tapi hati suram jer....

suami dah pi keje..
anak-anak kat umah ayu..
apa lagi yang ada..

waaa!!!
kebosanan tahap gaban ni...

:. Bush & Monkey .:



"

"



KOMEN ANDA?
Friday, November 12, 2010

:. Ya Allah Kau Duga Lagi Aku.. Aku Redha.. .:


Dugaan Tuhan itu tak pernah berhenti pada hambanya..
dan Allah tak kan menguji hambanya di luar kemampuan manusia...
aku redha dengan Tuhan kali ini...


mungkin semua ini ada hikmahnya..
harap aku akan terus kuat..
tq pada semua yang banyak bagi sokongan..
kawan-kawan.. adik-adik..
dan yang paling penting suami tersayang..
aku syg kalian semua..

:)
Thursday, November 11, 2010

:. Siasat Blog Ugut Artis AC Mizal .:



Benar ke ade blog yang mengugut AC Mizal?
korang tau ke kat mana?
meh le bagi kat aku..
nak gak aku membacanya..
ermmm
aku no komen le pasal hal ni..
sebab x tahu lagi kebenaran ke dua2 belah pihak...
apepun baca petikan di bawah ni dari akhbar SINAR


Siasat blog ugut, fitnah AC Mizal
KUALA LUMPUR – Polis sedang menyiasat lapo-ran pelakon dan pengacara, AC Mizal berhubung ugutan melampau serta fitnah dipercayai bertujuan memusnahkan perniagaannya. Timbalan Ketua Polis Daerah Ampang, Supe-rintenden Amiruddin Jamaluddin berkata, semua pihak diminta tidak membuat spekulasi berhubung dakwaan tersebut. “Buat masa ini kita (polis) belum menemui petunjuk atau bukti mengaitkan ugutan tersebut dilakukan individu pesaing dalam perniagaannya. “Tiada individu dipanggil membantu siasa-tan setakat ini. Bagaimanapun polis sedang mengumpul maklumat untuk mengesan individu bertanggungjawab,” katanya ketika dihubungi semalam. Sebuah akhbar tempatan melaporkan pelakon dan pengacara berstatus Datuk itu membuat laporan polis Isnin lalu berhubung kejadian ugutan dan fitnah dalam beberapa blog. Ugutan dipercayai dilakukan pesaing dalam perniagaan AC Mizal itu berbunyi ‘Elok sembelih je kot’. Selain itu turut dipapar, AC Mizal didakwa cuba menipu pelanggan dengan testimoni palsu. Sementara itu, orang ramai yang mempunyai maklumat berhubung blog berkenaan diminta tampil membantu siasatan.

:. Aku Rindu Sama Kau ... Curangkah Aku Pada Suamiku?.:


Mak oi!!
aku rindu sama ko...
aku tahu aku seolah menduakan suami ku...
tapi apakan daya..
aku tak dapat menahan..
perasaan ini...
berdosakah aku...
kerana merinduimu dalam diam...






aku tak dapat menahan rinduku..
boleh ke aku menciummu??


oh kekasih gelapku..
MY BLOG!!!

huhuhu
korang ingat ape?
lelaki ka?
apa ra...

aku rindu blog aku ler..
kekekkeke...

layanzzzzz...
Monday, November 8, 2010

:. Terima Kasih Cinta .:




Dulu aku pernah menangis..
Dan kau datang memberi bahumu..
Untuk aku sandarkan lukaku..

Dulu aku pernah sendiri..
Dan kau hadir menemani..
Untuk aku menumpang kasih..

Dulu aku pernah tersesat..
Dan kau datang memberi cahaya..
Untuk berjalan kearah bahagia..

Dulu aku tak kenal erti bahagia..
Dan kau hadir membawa cinta..
Untuk aku merasai dan memahaminya..

Dulu kau sekadar teman setia..
Tapi kini kau menjadi suami tercinta..
Terima kasih sayang kerana menyayangi aku dengan sepenuh jiwa..
Terima kasih sayang.. Terima kasih CINTA...


p/s : khas buat suami tercinta...

:. Dalam Hati Ada Taman .:

Dalam hati ada taman..
walau nampak muka ganas..
tapi tangkap leleh jugak..

terharu bila my hubby belikan kek n wat suprise..
n got present from him..
(sebelum beday dah dpt present)
kekekeke..
dia belikan aku beg tangan..
memang cantik beg tu..
tq my darling..
muahhhh!!!

dalam hati ada taman..
terharu le sayang..
muahhhh!!

:. Risau .:

Risaukan sesuatu..
bengangkan sesuatu....
marahkan sesuatu..




grrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


AUUUUWWWWMMMMMMMMMMMM!!!
Sunday, November 7, 2010

:. Kek Untuk Semua Yang Klik Sini .:


Ramainyer yang wish happy birthday kat FB aku..
tq bebanyak pada korang semua..
terima kasih juga pada yang mendoakan aku..
harap-harap doa kalian dimakbulkan..

ok sebagai ganjarannya..
aku hadiahkan KEK KAT ATAS TU

untuk korang..
makan sama-sama yer..
hehehhehe

Saturday, November 6, 2010

:. MUTIARA KATA UNTUK PEDOMAN .:

Barangsiapa merasa cukup dengan apa yang telah diberikan Allah, maka dia kaya.

Barangsiapa suka memandang harta orang lain, dia akan mati miskin.

Barangsiapa tidak redha (tidak rela) dengan apa yang telah diberikan Allah kepadanya, maka dia telah menentang keputusanNya (qadha’Nya)

Barangsiapa memandang remeh kesalahannya, maka dia akan memandang besar kesalahan orang lain.

Barangsiapa memandang besar kesalahannya, maka dia akan memandang remeh kesalahan orang lain.

Barangsiapa membuka aib orang lain, maka aib keturunannya akan tersingkap.

Barangsiapa menggali lubang untuk mencelakakan saudaranya, maka dia sendiri akan terjerumus ke dalamnya.

Barangsiapa bergaul dengan ulama, maka dia akan dimuliakan.

Barangsiapa memasuki tempat-tempat biasa dikunjungi orang-orang bodoh, maka dia akan direndahkan.

Dan barangsiapa memasuki tempat-tempat kemaksiatan, maka dia akan dituduh berbuat maksiat.


:. Berapa Minit lagi .:

berapa minit lagi...
umur aku akan meningkat setahun lagi...
ehem..
azam..?

huhuhu

harapan?...
terlalu banyak..

harap semua akan ok....

hepy beday noie...
hepy beday....


( wish tuk diri sendiri dah le )

:. Tokek Naik Harga.. Orang Jadi Gila .:

Sibuk sekarang ni orang bercerita tentang sejenis binatang seperti cicak..
yang boleh memberikan kekayaan yang besar pada yang menjumpainya..
TOKEK
Apa itu Tokek?
artikel aku sebelum ni mengenai Apa ITu Tokek nampaknya mendapat sambutan ramai..
jadi entry paling popular wat masa ni..
dan ini menunjukkan..
betapa minatnya mereka dengan binatang bernama TOKEK ni...
namun dari apa yang aku dengar mereka hingga sanggup melupakan tugasan harian..
amboie... x leh le mcm tu...
x salah nak mencari duit tepi tapi jangan le sampai tanggungjawab di abaikan..
kalau nak tengok entry pasal TOKEK ni..
sila ke link berikut...



gambar tokek pun ade kat situ...

:. GAMBAR PALING SEKSI (18SX) .:



Bukan niat nak menjadikan blog aku ni blog lucah..
cuma nak jadikan ianya sebagai pengajaran jak..
gambar seksi di bawah ni x sesuai untuk tontonan kanak2 di bawah umur..
ibu bapa dan penjaga sila ambil perhatian yer..

"




"



'




"



"





"


"

keadaan semakin kritikal di bawah ni

"



"







"



"


"
adik2 sila pejamkan mata yer "

"



"

:. Happy Deepavali .:

Happy Deepavali
buat semua kenalan yang berbangsa India...
:)

Friday, November 5, 2010

:. Pembunuh ALONG SPOON Dikenakan Hukuman Gantung .:

akhirnya...
pembunuh penyanyi Along Spoon telah dikenakan hukuman gantung..
ermm
akhirnya kebenaran telah terbukti jua..
klik sini untuk cerita selanjutnya..