Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, December 14, 2010

:. Geng Nenek Seksi .:

CINTA SONGSANG??

'

"

"
erk..!!
korang jangan le salah faham..
ini bukan seperti yang korang sangkakan..
ni antara member group aku yang standby tuk persembahan malam kebudayaan hari tu
kumpulan kami wat teater
HIKAYAT PUTERI GUNUNG LEDANG

Ini ler kumpulan kami..
Kumpulan 2
atau nama len
12 Elemen
dari belakang : jarrod,aliff,faris,kayrul,razif,asrul,ridhwan
dari depan : noie,haslina,pi'e,zalizan

ni sorang lagi member group aku..
kami berdua je le munge dalam team aku ni..
haslina nama dia... dari kemaman..


ni ler rupa kami masa wat perbincangan dalam kumpulan...


seriusnyer wajah razif dan asrul ni..
entah apa yang difikirkannya..

ermm..
pas ni mesti windu dengan keletah dia org kan..

No comments: