Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Sunday, December 26, 2010

:. Semalam Di Kampung Teluk Berserah ,:

Petang Jumaat lalu aku dan beberapa rakan setugas ke
Teluk Ramunia Pengerang..
kami bemalam di sebuah resort di Kg Teluk Berserah..
( maaf le kalau tersilap )
memang best kat sana ni..
berehat sambil bekerja..
huhuhu..
walaupun ramai lagi kawan seopis yang tak hadirkan diri..
namun alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..
yang paling best..
kami semua puas makan..
pas makan.. makan.. then makan lagi..






3 comments:

♥Azie♥ said...

cantik nyer permandangan

...etiey erywan♥ said...

i sanagt sukakan pantai. sungguh damai dan tenang! tp kan bila dok kl ni.. susah sgt la nak jumpa pantai. jauh bebenar..

maCy said...

sukanya pantai. huhu