Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, December 3, 2010

:. Uncleseekers Baca Blog Aku? .:



Dah lama tak update blog..
tetiba mukak je tadi terkejut gak..
bila tengok Uncleseekers singgah blog aku..
ni semua pasal entry aku yang bertajuk


hehehehehe...
tq le uncle yer sebab singgah ke blog buwok aku ni..






3 Comments

Close this windowJump to comment form
Blogger ardinihumaira said...

ingat syyyh yang permaisuri tu. heee :D

November 22, 2010 7:34 PM

Delete
Blogger UncleSeekers said...

very good
;)

December 2, 2010 8:34 PM

Delete
Blogger noie said...

dini : adeii mukan le sayang hehhee

uncleseekers : wahhh.. uncleseeker singgah blog aku ke? wahh.. tq2 hehehehe

December 3, 2010 9:06 PM

Delete


heheheh si Dini pun ade ... kekekeke..
maceh yer Dini!
maceh Uncleseekers!!

2 comments:

NARDtheNERD said...

wow.
rajen blogging uncleseekers ni.
hahahaha.

mamawana said...

Blogging bila takdak kerja....