Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Tuesday, December 28, 2010

: Si Anoynimous Yang Kureng Ajor .:

tadi bukak sat blog..
tetiba ade satu anoy ni..
bagi le komen yang x membina langsung..
macam kenai je yang menulis tu...
hehehhe
adeii..
pengecut tul..
nak komen x nak identify diri..
harap muke je bersih..
hati musyuk!!!
mkekekkeke..
x per..
aku tak nak balas..
Biar Tuhan je balas nanti yer..

2 comments:

nur said...

abaikan aje ye
ALL IN ONE

cikpia said...

skang nie memang ramai yang cari pasal menggunakan topeng anon........ rasa nak lempang jer....