Contact Us

FB : Door Gift Budget Murah Personal FB : Sis Noie Craft Instagram : sis noie craft Whassap : 0197869165

About Me

My photo
:.Aku adalah seorang wanita biasa yang hidup dengan menulis untuk berbicara.: p/s : jika sesiapa ade pertanyaan atau verita nak dikongsi bersama boleh ler email kan pada saya di teddy_bear81@ymail.com

Friday, December 10, 2010

:. Hari Ke-2 Kursus Induksi Umum Bil 10/2010 .:


Bertempat di Hotel Orkid Melaka..
aku dan seramai 74 orang peserta dari seluruh AADK di Malaysia..
sedang menjalani kursus induksi Umum..
walau pun sebenarnya agak terlewat tuk aku ambik kursus ni..
tapi may be ade hikmahnyer..

malam ni merupakan malam ke dua aku berada di sini..
aku ditempatkan di tingkat 6 hotel ini bersama seorang lagi teman dari PKAADK Dang Wangi..
Siti Amira nama dia..
nasib baek dapat sebilik dengan orang yang leh sekepala dengan aku..
kira ngam le tu..

malam tadi ni kami dah start pengucapan awam..
dan aku antara orang terawal yang sukarela ke depan untuk buat dulu..
bukan ape..
malas nak tunggu lama-lama..
Alhamdulillah aku dapat sampaikan dengan baik..
tajuknyer..
"pengalaman bersalin"
almaklum le..
dah 3 kali ade pengalaman tu kan..

malam ni aku dan Mira masuk awal skit dalam bilik..
minum sorang secawan kopi sambil membantai jajan dalam bilik..
esok nak kena bangun awal lagi..
cuma legalah skit..
aktiviti riadah semua di batalkan..
nyum.. nyum...

cuma.. rindu je kan Akim.. Iman... dan Eisya..
rindu jugak pada suami tercinta..
muahhhh!!! miss u dear!







Ini ler dewan kuliah kami...



Tengok ler..
majoriti pesertanya lelaki..
kami 10 orang je pompuan..
huhuhuhu..


Ini le member kamceng aku kat sini..
yang bertudung tu.. sebilik dengan aku..
Siti Amira..
dan yang putih gebu tu..
Norita.. dari sabah tapi bertugas di pulau Pinang..


haa.. yang ni Mira le teman sebilik..
happy je sebilik dengan dia... :-)

1 comment:

M y M y said...

selamat berkursus..hehehe